Accept

Accept je nemecká heavymetalová hudobná skupina z mesta Solingen, ktorú založil začiatkom sedemdesiatych rokov Udo Dirkschneider. Accept sa formoval už koncom 60-tych rokov. Kapela sa niekoľkokrát rozpadla a znova zišla, aby pokračovali. Accept predali od začiatku 17 000 000 kusov albumov po celom svete.

Skupina hrala dôležitú úlohu vo vývoji speed metalu a power metalu.

Členovia skupiny:

Klasické zloženie

Udo Dirkschneider – spev

Wolf Hoffmann – gitara

Peter Baltes – basová gitara

Stefan Kaufmann – bicie

Aktuálne zloženie

Mark Tornillo – spev

Wolf Hoffmann – gitara, doprovodný spev

Uwe Lulis – gitara

Peter Baltes – basová gitara, doprovodný spev

Christopher Williams – bicie

Diskografia:

1979 – Accept

1980 – I’m a Rebel

1981 – Breaker

1982 – Restless and Wild

1984 – Balls to the Wall

1985 – Metal Heart

1986 – Russian Roulette

1989 – Eat the Heat

1993 – Objection Overruled

1994 – Death Row

1996 – Predator

2010 – Blood of the Nations

2012 – Stalingrad

2014 – Blind Rage

2017 – The Rise of Chaos

 

Ak hľadáte tričko Accept alebo mikinu Accept pozrite si celú ponuku v našom katalógu.

View:
Filters: