Acid Drinkers

Acid Drinkers je poľská heavy metalová skupina, založená v roku 1986. Zakladajúcimi členmi skupiny boli Robert “Litza” Friedrich a Tomasz “Titus” Pukacki.

Diskografia

1990 – Are You A Rebel?

1991 – Dirty Money, Dirty Tricks

1992 – Striptease

1993 – Vile Vicious Vision

1994 – Fishdick

1994 – Infernal Connection

1996 – The State Of Mind Report

1998 – High Proof Cosmic Milk

1998 – Varran Strikes Back – Alive!!!

1999 – Amazing Atomic Activity

2000 – Broken Head

2002 – Acidofilia

2004 – Rock Is Not Enough..

2008 – Verses Of Steel

Ak hľadáte tričká a mikiny Acid Drinkers pozrite si celú ponuku v našom katalógu.

View:
Filters: